Skip to main content

Zwemclub de Dolfijnen

Iedere zaterdagochtend van 11:00 tot 12:00 wordt er door ruim 30 mensen met een verstandelijke beperking gezwommen in zwembad De Wedert aan de Pastoor Heerkensdreef (sportpark) in Valkenswaard. Onder leiding van vele vrijwilligers, waaronder enkele gediplomeerde zweminstructeurs kan men gewoon lekker vrij zwemmen, voor alle door de KNZB erkende wedstrijddiploma´s worden opgeleid en afzwemmen en mee trainen met de wedstrijdploeg, die meedoet aan de Regionale Special Olympics. Ook is er iedere zaterdag minimaal 1 EHBO-er aanwezig!

Dankzij deze Regionale Special Olympics is het mogelijk meer mensen met een verstandelijke beperking te laten deelnemen aan wedstrijden en trainingen, die niet alleen bestemd zijn voor de allerbeste sporters. Iedereen kan op zijn of haar niveau zwemmen en winnen.

Onze zwemclub is min of meer geadopteerd door de Valkenswaardse zwemvereniging De Watervrienden, want de meeste vrijwilligers binnen onze zwemclub zijn leden van de Watervrienden waarvan meerdere al vanaf negen uur in het water liggen.

Kosten:
€ 60,00 per jaar voor leden van wie zijn/haar vertegenwoordiger lid is van KansPlus
€ 65,50 per jaar voor leden van wie zijn/haar vertegenwoordiger geen lid is.
€ 30,00 voor diegene die uitsluitend om de week komen (lid KansPlus) en € 32,75 (geen lid KansPlus)
Alleen voor diegene die maar eens af en toe komen zwemmen, bestaat de mogelijkheid contant € 1,75 (lid) of € 2,00 (niet lid) te betalen.

Belangstelling? 
Neem dan contact op met:
Jan Tillemans, 040-2017529 /
06-53772015
secretaris@kansplusvalkenswaard.nl