Skip to main content

Disco d´n Opkikker

D’n opkikker is een discoavond die 6 x per 
jaar wordt gegeven. Je kunt er dansen, 
muziek luisteren, meezingen en gewoon 
gezellig met elkaar praten.
Ook is er af en toe live muziek. Ook besteden 
we aandacht aan verschillende thema´s, 
zoals Sinterklaas, Kerst, Carnaval, e.d.


Kosten van de activiteit
Lidmaatschap voor 1 seizoen bedraagt € 15,00 (over te maken op rekening 
NL 18 RABO 0301 8481 14 t.n.v. Kansplus Valkenswaard o.v.v. contributie opkikker, of contant op de eerste avond). Entree voor niet-leden is € 2,50 per avond. 
Consumptiebonnen kosten € 1,60. Deze zijn bij aanvang en tijdens de avond te kopen bij de leiding. Bonnen voor alcoholhoudende dranken worden gecontroleerd verstrekt en alleen aan diegene, die daarvoor toestemming hebben van ouders of verzorgers.
De leden ontvangen voor elke discoavond een uitnodiging.

Contactpersoon voor info of nieuwe inschrijvingen
Francis van de Ven, Tel.nr. 06-125 056 80 email: wfspvdven@gmail.com
De instuif wordt door steeds meer mensen bezocht. Daarom vragen wij u bij inschrijving om een vragenlijst in te voegen en een recente pasfoto. Deze vragenlijst met pasfoto kan worden ingeleverd bij de eerste instuifavond. 


Voor wie:Mensen met een verstandelijke beperking vanaf 16 jaar, die zelfstandig deze avond kunnen bezoeken. Ouders of begeleiders zijn welkom bij het halen en brengen. De avond zelf dienen de deelnemers zich vrij te kunnen bewegen onder begeleiding van de instuifleiding.

Tijd en plaats:
Feesterij Lugano aan de Leenderweg 42, Valkenswaard. Op zaterdagavond, volgens onderstaande kalender, van 20.00 – 23.00 uur.
De leiding blijft tot iedereen is opgehaald.

agenda!