kansplus logo

KansPlus Valkenswaard

Zwemclub de Dolfijnen

Voor wie:
Mensen vanaf 5 jaar die een verstandelijke beperking hebben en (nog) niet in staat zijn deel uit te maken van een bestaande zwemvereniging. Er is geen maximum leeftijd.
Mensen met een (lichte) meervoudige beperking zijn ook welkom.

Waar en wanneer:
Iedere zaterdag van 11:00 -12:00 uur in zwembad de Wedert Pastoor Heerkensdreef (sportpark) in Valkenswaard. Wij zwemmen iedere zaterdag behalve in de grote vakantie van het basisonderwijs!
Iedere zaterdagochtend van 11:00 tot 12:00 wordt er door ruim 30 mensen met een verstandelijke beperking gezwommen in zwembad De Wedert aan de Pastoor Heerkensdreef (sportpark) in Valkenswaard. Onder leiding van vele vrijwilligers, waaronder enkele gediplomeerde zweminstructeurs kan men gewoon lekker vrij zwemmen, voor alle door de KNZB erkende wedstrijddiploma´s worden opgeleid en afzwemmen en mee trainen met de wedstrijdploeg, die meedoet aan de Regionale Special Olympics. Ook is er iedere zaterdag minimaal 1 EHBO-er aanwezig!

Dankzij deze Regionale Special Olympics is het mogelijk meer mensen met een verstandelijke beperking te laten deelnemen aan wedstrijden en trainingen, die niet alleen bestemd zijn voor de allerbeste sporters. Iedereen kan op zijn of haar niveau zwemmen en winnen.

Onze zwemclub is min of meer geadopteerd door de Valkenswaardse zwemvereniging De Watervrienden, want de meeste vrijwilligers binnen onze zwemclub zijn leden van de Watervrienden waarvan meerdere al vanaf negen uur in het water liggen.

Kosten:
€ 60,00 per jaar voor leden van wie zijn/haar vertegenwoordiger lid is van KansPlus
€ 65,50 per jaar voor leden van wie zijn/haar vertegenwoordiger geen lid is.
€ 30,00 voor diegene die uitsluitend om de week komen (lid KansPlus) en € 32,75 (geen lid KansPlus)
Alleen voor diegene die maar eens af en toe komen zwemmen, bestaat de mogelijkheid contant € 1,75 (lid) of € 2,00 (niet lid) te betalen.
Belangstelling? 
Neem dan contact op met:
Jan Tillemans, 040-2017529 /
06-53772015
E-mail