KansPlus Valkenswaard
Copyright 2017 © All rights reserved
Sportinstuif De Bengels

Iedere maandagavond van 18.30 - 19.30 uur lekker bewegen, sporten en spelen onder begeleiding van 5 vrijwilligers. Dit doen we al vanaf 18 mei 1981.
We starten het uurtje met een gezamenlijke warming-up en gaan dan individueel of in kleine groepjes sporten, zoals zwaaien en schommelen, heffen en dragen, klimmen en klauteren, werpen en vangen, etc. Ieder op zijn of haar niveau.

Het gaat niet om topprestaties maar om op speelse wijze bezig te zijn. Geen ingewikkelde toeren met ringen, touwklimmen etc. Meestal doen we aan het eind van het uur een gezamenlijk balspel, badminton, spel met een echte parachute, hockey, etc. Daarnaast mag een deelnemer die op die dag of die week jarig is zelf een spel als afronding van het uurtje sporten kiezen.
Het is een ontspannend en gezellig uurtje en goed voor de conditie

Kosten:
De contributie bedraagt € 30,00 per jaar voor leden van wie zijn/haar vertegenwoordiger lid is van KansPlus.

Binnenkort start een nieuwe vrijwilliger die ook sportleraar is en daarnaast werkzaam als sportconsulent bij de gemeente Valkenswaard. Ook brengt hij 2  stagiaires mee van de Fontys sportopleiding.
Voor wie:
Mensen met een (licht) verstandelijke beperking vanaf ongeveer 14 jaar, die (nog) niet in staat zijn deel te nemen aan activiteiten van bestaande sportverenigingen. Er is geen maximum leeftijd.

Waar en wanneer:
Iedere maandag van 18.30 - 19.30 uur in gymzaal "het Gegraaf" aan de Pastoor Heerkensdreef (sportpark) in Valkenswaard. De gymzaal ligt links naast zwembad "De Wedert". Tijdens de schoolvakanties van het basisonderwijs wordt er niet gesport.

Belangstelling?
Neem dan contact op met:
Jan Tillemans, 040-2017529 /
06-53772015
E-mail
Nieuws
Inzending van Lonneke Tillemans (25-4-2016)